VDP Beveiligingstechnieken B.V.

Biezenstraat 75
6541 ZP Nijmegen
088-378 22 33

Algemeen: info@vdp-beveiliging.nl
Verkoop: verkoop@vdp-beveiliging.nl

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

 

Win een blussysteem van BlazeCut tijdens de Brandpreventieweken 2018

Wat doe jij bij brand

Win een blussysteem van BlazeCut tijdens de Brandpreventieweken 2018

Wat doe jij bij brand

Tijdens de Brandpreventieweken van dit jaar verloot VDP onder haar social media volgers een uniek blussysteem van BlazeCut. In dit bericht meer over deze actie. Jaarlijks vindt in oktober de “Brandpreventieweken” plaats. Tijdens deze weken wordt er extra aandacht besteed aan brandveiligheid en -preventie. Zo wordt het Nederlands publiek intensief geïnformeerd over het voorkomen van brand en brandwonden, door bijvoorbeeld uitbreiding van een brand te voorkomen met de juiste rookmelders en blusmiddelen. En daar werkt VDP Beveiligingstechnieken natuurlijk graag aan mee!

 

Het risico van brand zit in een klein hoekje, de meterkast!

Wist u bijvoorbeeld dat de meterkast in uw huis een grote bron van brand kan zijn? Op deze plek komt namelijk zowel stroom als gas uw huis binnen en is hierdoor erg gevoelig voor kortsluiting. De meterkast wordt over het algemeen niet vaak bezocht en meestal gebruikt als extra berging. Over verhitting van internetapparatuur, zoals routers en switches, kan in deze ruimte al zorgen voor dramatische gevolgen.

 

Wat als u niet thuis bent?

Natuurlijk heeft u een rookmelder in uw gang geplaatst, maar dit is slechts een eerste stap. Want als er niemand in de woning is wordt het alarm niet gehoord en is het kwaad geschied wanneer u  thuiskomt.

 

Zorg ervoor dat de meterkast geen bron van brand meer zal zijn!

Wij hebben voor u de oplossing en zorgen voor een optimale brandveiligheid van uw meterkast! Want met een automatisch blusgassysteem van BlazeCut bent u 24×7 beveiligt tegen brand.

 

Een blussysteem van BlazeCut

Het BlazeCut systeem is een volledig autonoom blussysteem dat voorzien is van een niet geleidend synthetisch blusmiddel. Dit blusmiddel brengt geen schade toe aan uw gezondheid en is veilig voor uw elektrische apparatuur.

We geven een BlazeCut t.w.v. € 250,- weg tijdens de Brandpreventieweken 2018

Op Facebook en LinkedIn hebben wij dit bericht gedeeld en gevraagd een reactie te geven onder het bericht. Bijvoorbeeld door aan te geven wie dit automatisch blusgassysteem moet winnen en waarom. In de eerste week van november zullen wij de leukste en beste reactie belonen met een automatisch blusgassysteem van BlazeCut ter waarde van € 250,- incl. btw!

 

Voor meer informatie kunt u ons bereiken op telefoonnummer 088-378 22 33 en per e-mail via verkoop@vdp-beveiliging.nl.