VDP Beveiligingstechnieken B.V.

Biezenstraat 75
6541 ZP Nijmegen
088-378 22 33

Algemeen: info@vdp-beveiliging.nl
Verkoop: verkoop@vdp-beveiliging.nl

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

 

Partnership E-installateur

Alleen maar voordelen

U wilt uw klanten een totaalservice en breed vakmanschap bieden? Zonder tijdrovende en complexe administratieve afwikkeling?

Dat kan met een VDP partnerschap! Een partnerschap dat niet alleen zorgt voor een bredere dienstverlening, maar ook voor een betere markt- en concurrentiepositie! Met VDP als het verlengstuk van uw organisatie, breidt u uw team uit met onze professionals. Professionals met veel kennis op het gebied van brandmeld- en ontruimingsinstallaties:

PVE-schrijvers, goed opgeleide en ervaren beveiligingsmonteurs, projecteringsdeskundigen, onderhoudsdeskundigen, bevoegde samenstellers beveiligingsplannen, CAD-tekenaars, ervaren gesprekspartners voor overheidsinstanties, experts in certificerings- en normaangelegenheden, calculators en riskmanagers. Het onderhoud en de service aan de installaties kunt u gezamenlijk met ons verzorgen. En VDP fungeert als helpdesk bij technische- of gebruikersvragen. Uiteraard profiteert u mee van onze inkoopvoordelen bij diverse leveranciers van beveiligingsapparatuur.

Wij zij onder andere Hertek-dealer en dat kan voor u prijstechnisch zeer interessant zijn!

Onze mensen zijn gescreend, betrouwbaar, vakkundig en kennen hun eigen verantwoordelijkheden.

Onze diensten

VDP zorgt ervoor dat u en uw huisgenoten ontspannen kunnen leven.

Beveiligen is een uitgestrekt werkterrein dat loopt van camera’s, inbraak- en brandbeveiliging tot toegangscontrole. Door de deskundigheid van onze mensen en het gebruik van eersteklas systemen, denken wij samen met u in oplossingen! Zo krijgt u en uw situatie de juiste aandacht met het beste advies.

Wilt u ook graag een persoonlijk advies, neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak via e-mail verkoop@vdpweb.nl of telefoonnummer 088-3782233.

Camerabeveiliging0%
Brandmeld- en ontruimingsinstallaties0%
Inbraakbeveiliging0%
Toegangscontrole0%
24/7 Service0%

Kennis van zaken

Kwaliteit staat bij VDP voorop. Wij werken alleen met goed opgeleid personeel en erkende leveranciers. Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit en competenties van onze medewerkers met oog voor uitgebreide interne veiligheidsprocedures. Zo zorgen wij altijd voor de beste mensen op de juiste plaats.

Onze mensen zijn gescreend, betrouwbaar, vakkundig en kennen hun eigen verantwoordelijkheden. In deze combinatie kunnen wij garant staan voor betrouwbare en gecertificeerde beveiligingsinstallaties. Wij staan altijd voor u klaar, elk uur van de dag, alle dagen van het jaar.

VDP is een BORG-gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf en Erkend Branddetectiebedrijf. Uiteraard verzorgen wij de certificeringen van uw installaties en maken wij alle benodigde documenten voor u op.

Bewezen oplossingen

VDP is al ruim 40 jaar een betrouwbare factor als het gaat om technische brand- en beveiligingssystemen. Wij bieden beveiligingsoplossingen voor elke woon- en leefomgeving. Van inbraakbeveiliging tot toegangscontrole en van camerabeveiliging tot brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Met onze ruime ervaring en brede kennis ondersteunen wij u bij het zoeken naar de beste oplossingen om uw woning te beschermen tegen inbraak en brand. Onze adviseurs maken samen met u een beveiligingsplan, en zullen u adviseren in het maken van de juiste keuze uit onze eersteklas systemen.

VDP is een BORG-gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf. Daarnaast zijn wij een Erkend Brandbeveiligingsbedrijf en NEN-ISO-9001 gecertificeerd. Uiteraard verzorgen wij de certificeringen van uw installaties en maken wij alle benodigde documenten voor u op.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER VDP