VDP Beveiligingstechnieken B.V.

Biezenstraat 75
6541 ZP Nijmegen
088-378 22 33

Algemeen: info@vdp-beveiliging.nl
Verkoop: verkoop@vdp-beveiliging.nl

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

 

Observatiecamera

Bent u op zoek naar een observatiecamera?

VDP Beveiligingstechnieken weet alles van goed geregelde beveiliging. Met camerabeveiliging heeft uw huis, winkel of bedrijvencomplex minder last van ongewenste bezoekers en andere calamiteiten. Ook voor het observeren van leveranciers-ingangen, bedrijfsprocessen en buitenterreinen is een observatiecamera onmisbaar. Op deze manier houdt u zicht op alle ruimtes, ook wanneer er niet continu iemand aanwezig is. Omdat elk terrein en elke zaak anders is, vraagt elke locatie om een unieke vorm van beveiliging. Daarom komen onze adviseurs bij u langs om deze situatie in kaart te brengen. Samen bekijken we welke vorm van beveiliging het beste bij uw wensen en uw pand past.

Wilt u ook graag een persoonlijk advies, neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak via e-mail verkoop@vdpweb.nl of telefoonnummer 024-3782233.

observatiecamera

Betrouwbaar en vakkundig advies

Een observatiecamera is mogelijk in vele varianten, zo kunt u ervoor kiezen om een camera binnen en/of buiten te plaatsen of een camera met gezichtsherkenning. Camerabeveiliging is maatwerk. Onze adviseurs adviseren u bij het maken van de juiste keuze uit onze eersteklas observatiecamera’s.

Natuurlijk kunt u bij VDP erop vertrouwen dat we met een betrouwbaar en vakkundig advies komen. VDP zorgt altijd voor de beste mensen op de juiste plaats. De adviseurs en monteurs kennen hun eigen verantwoordelijkheden. We zijn niet voor niets een BORG-gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf.

VDP staat 24/7 voor u klaar

Het doel van observatiecamera’s is het 24 uur per dag, 365 dagen per jaar op afstand bewaken en observeren van personen, productieprocessen, terreinen, bedrijfspanden en woningen.

Zo kunt u via beelden op uw smartphone of tablet de boel in de gaten houden. Samen met toegangsbeheer kunt u ongewenste gasten buiten de deur houden. Daarnaast kan het zijn dat uw observatiecamera een storing bevat. Wij merken een storing direct op vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen. Onze gespecialiseerde servicemonteurs zijn 24/7 paraat om storingen direct te verhelpen.

U bent er dus zeker van dat de observatiecamera altijd goed werkt en alles opneemt. Uiteraard kunnen we ook alle benodigde documenten voor u opmaken en nemen wij de verzorging van de certificeringen van uw installaties op ons.

camera observatie

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER VDP