VDP Beveiligingstechnieken B.V.

Biezenstraat 75
6541 ZP Nijmegen
088-378 22 33

Algemeen: info@vdp-beveiliging.nl
Verkoop: verkoop@vdp-beveiliging.nl

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

 

Nieuwe adviseur regio Rotterdam

Nieuwe adviseur regio Rotterdam

Even voorstellen: Martijn Hildebrand

Martijn Hildebrand is de nieuwe regiomanager brand- en inbraakbeveiliging van VDP Beveiligingstechnieken voor de regio Rotterdam-Rijnmond.

Martijn heeft vele jaren ervaring in het adviseren van beveiligingsplannen voor inbraak- en branddetectiesystemen, toegangscontrole en camera-observatie en mag hierdoor een serieuze beveiligingsspecialist genoemd worden. Voor de regio Rotterdam-Rijnmond is Martijn Hildebrand hét aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe relaties van VDP Beveiligingstechnieken.

Met de ondersteuning van 34 deskundige collega’s denkt Martijn Hildebrand samen met u in oplossingen! U en uw situatie krijgen altijd de juiste aandacht met het beste advies.

Wilt u kennismaken met Martijn Hildebrand en direct een persoonlijk adviesgesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met hem op voor een vrijblijvende afspraak!

Martijn Hildebrand

085-4860215
m.hildebrand@vdpweb.nl

Dé specialist in inbraak- en brandbeveiliging

VDP Beveiligingstechnieken is sinds jaar en dag dé specialist in inbraak- en brandbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking voor zakelijke en particuliere relaties in geheel Nederland. Beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid staan bij VDP Beveiligingstechnieken te allen tijde centraal.

Door haar ruime ervaring en deskundigheid ondersteunt zij bij het zoeken naar de beste oplossingen om werk- en leefomgeving te beschermen. VDP Beveiligingstechnieken heeft voor de volle 100% focus op beveiliging waardoor altijd de juiste aandacht en expertise verwacht kan worden.

Als BORG-gecertificeerd Technisch Beveiligingsinstallatiebedrijf én Erkend Branddetectiebedrijf verzorgt VDP ook voor E-installateurs en adviseurs het traject van ontwerp, inbedrijfstelling en certificeringen en voorziet hen in alle benodigde documenten.

VDP – Regio Rotterdam Rijnmond
010 262 14 11
verkoop@vdp-beveiliging.nl