VDP Beveiligingstechnieken B.V.

Biezenstraat 75
6541 ZP Nijmegen
088-378 22 33

Algemeen: info@vdp-beveiliging.nl
Verkoop: verkoop@vdp-beveiliging.nl

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

 

Nationale brandpreventieweken 2021

Nationale brandpreventieweken 2021

DE NATIONALE BRANDPREVENTIEWEKEN 2021 ZIJN BEGONNEN!

Elk jaar staat de maand oktober in het teken van de brandpreventieweken. Jaarlijks is er eén onderwerp waarop wordt gefocust. Dit jaar is dit onderwerp: rookmelders redden levens. Wist u al dat rookmelders vanaf 1 juli 2022 verplicht worden op iedere woonlaag van een woning?

Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen die u nu al kunt treffen. Zo kunt u uw bedrijfspand of woning al voorzien van brandblussers, rookmelders, noodverlichting en vluchtladders. Wel is het belangrijk om deze jaarlijks te laten keuren en controleren.

Daarnaast is het belangrijk om BHV’ers in uw bedrijf te hebben. Zij maken uw pand veiliger en kunnen indien nodig de ontruiming leiden. Voor een ontruiming, dient er een ontruimingsplan te zijn. Hierin staan alle protocollen en vluchtroutes. Belangrijk is, om deze regelmatig te oefenen zodat iedereen weet wat er dient te gebeuren bij een ontruiming. Kijk ook zorgvuldig naar uw elektrische apparaten. Zijn deze al redelijk oud? Vervang ze dan tijdig, om kortsluiting en ontploffing te voorkomen.

Wist u dat naast het hebben van een goede brandpreventie, ook het hebben van inbraakbeveiliging erg belangrijk is voor de veiligheid van u en uw woning/bedrijf?

Wilt u hier meer over weten? Ga dan naar: www.vdp-beveiliging.nl

📞 088-3782233
📩 verkoop@vdpweb.nl