VDP Beveiligingstechnieken B.V.

Biezenstraat 75
6541 ZP Nijmegen
088-378 22 33

Algemeen: info@vdp-beveiliging.nl
Verkoop: verkoop@vdp-beveiliging.nl

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

 

Highspeed camera’s bij Essity

Highspeed camera’s bij Essity

Afgelopen vrijdag ben ik (Minoesch) samen met Hendrie als onderdeel van mijn stage langs geweest bij een afgerond project: Essity in Gennep. Dit is een hygiëne- en gezondheidsbedrijf en houdt zich in Gennep onder andere bezig met het produceren van incontinentiematerialen. Wij hebben hier een rondleiding gekregen in de fabriek en uitleg over hoe de productie hiervan in zijn werk gaat. Ik hoor u denken; incontinentiemateriaal en VDP Beveiligingstechnieken, hoe past dit samen?

 

Onze monteurs hebben met gepaste trots highspeed camera’s geïnstalleerd in deze productielijn. Deze camera’s kunnen zo’n 150 (!) fragmenten per seconde vastleggen. Even ter verduidelijking; wij kunnen er met ons blote oog ongeveer 15 per seconde vastleggen. Omdat het product  op een zeer hoge snelheid wordt geproduceerd zijn deze fragmenten voor Essity belangrijk om te kunnen zien waar er in de productielijn iets mis gaat bij bijvoorbeeld een storing.

 

Deze camera’s zijn, samen met een aantal algemene overzichtscamera’s van Boschsecurity, op een aantal servers met Milestone VSS aangesloten. De beelden zijn te zien bij het controlecentrum van de machine en op diverse plekken binnen de fabriek.

 

Nogmaals dank voor de rondleiding Essity!