VDP Beveiligingstechnieken B.V.

Biezenstraat 75
6541 ZP Nijmegen
088-378 22 33

Algemeen: info@vdp-beveiliging.nl
Verkoop: verkoop@vdp-beveiliging.nl

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

 

Camerasysteem

Bent u op zoek naar een goed camerasysteem om uw huis te beveiligen?

Camerabewaking is een populair bewakingssysteem voor het opsporen en detecteren van calamiteiten rond uw huis of terrein. Een camerasysteem wordt steeds meer ingezet in zowel de zakelijke als particuliere sector. Het voordeel van dit bewakingssysteem is dat het niet alleen preventief, maar ook repressief werkt. Dat zorgt bij veel mensen voor een veilig(er) gevoel. Camerabewaking is de enige manier om te weten te komen wie zich in of rondom uw huis, pand of bedrijvencomplex bevindt of heeft bevonden. Met een camerasysteem beschikt u altijd over beeldmateriaal dat u tijdens of na een calamiteit kunt terugkijken.

Wilt u ook graag een persoonlijk advies, neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak via e-mail verkoop@vdpweb.nl of telefoonnummer 024-3782233.

Eenvoudige tot uitgebreide camerasystemen

VDP Beveiligingstechnieken werkt met eenvoudige tot uitgebreide camerasystemen. Zo is het mogelijk om uw pand te beveiligen met een buitencamera en een monitor, maar u kunt uw bedrijvencomplex ook beveiligen met meerdere (IP)-camera’s voor binnen en buiten met (LCD)-monitoren en een back-up op een harddisk.

Natuurlijk ondersteunen we u bij het zoeken naar de beste oplossingen om uw woning of pand te beschermen tegen inbraak, diefstal en vandalisme. Onze adviseurs maken samen met u een beveiligingsplan en helpen u met een keuze uit onze eersteklas camerasystemen. Wij werken alleen met de beste bewakingssystemen zodat u uw woning of bedrijf zo goed mogelijk kan beschermen en bewaken.

Camerabeelden via tablet bekijken

Welke type camerasysteem u nodig heeft, hangt af van uw situatie. Onze adviseurs hebben veel ervaring en een brede kennis zodat ze u hierin een betrouwbaar advies kunnen geven.

Daarnaast is het mogelijk om de bewakingsbeelden live te bekijken via een app op uw smartphone, tablet of computer. Wanneer u in de nacht iets hoort, kunt u meteen verbinding maken met uw camerasysteem om te kijken of alles veilig is.

Dit is ook een uitkomst als het inbraakalarm van uw bedrijf afgaat. U kunt eerst checken of er inbrekers in het pand aanwezig zijn voordat u naar binnen gaat. Dat verkleint de kans dat u in een gevaarlijke situatie terecht komt. Ook voor uw inbraakdetectiesysteem bent u aan het juiste adres bij VDP.

Camerabeelden via smartphone bekijken

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER VDP