VDP Beveiligingstechnieken B.V.

Biezenstraat 75
6541 ZP Nijmegen
088-378 22 33

Algemeen: info@vdp-beveiliging.nl
Verkoop: verkoop@vdp-beveiliging.nl

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

 

Brandbeveiligingsinstallaties

Heeft u brandbeveiligingsinstallaties voor uw bedrijf nodig?

U kunt het hele brandbeveiligingstraject onderbrengen bij VDP Beveiligingstechnieken. Het gehele traject van advies, aanvraag eisende partij, aanleg, inbedrijfstelling en certificering wordt door VDP verzorgd. Wanneer er brand uitbreekt bij uw bedrijf bent u meestal voor een lange tijd uit de roulatie. Sommige bedrijven komen die ramp niet meer te boven, ook al wordt de volledige schade door de verzekeraar uitgekeerd. Daarom zijn brandbeveiligingsinstallaties essentieel: het kan een brand snel signaleren en lokaliseren waardoor er ook vlug ingegrepen kan worden. Bij de juiste maatregelen kan er veel schade voorkomen worden.

Wilt u ook graag een persoonlijk advies, neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak via e-mail verkoop@vdpweb.nl of telefoonnummer 024-3782233.

brandbeveiligingsinstallaties

Brandmeldinstallatie inclusief ontruimingsplan

VDP adviseert u bij het nemen van brandpreventieve maatregelen zoals het installeren van brandmelders. Als Erkend Branddetectiebedrijf kunnen wij uw pand voorzien van een brandmeldinstallatie inclusief ontruimingsalarm. Ook kunt u bij ons terecht voor advies, jaarlijkse onderhoud en controle van al uw brandbeveiligingsinstallaties. Het beheer en onderhoud van brandmeldinstallaties dient te voldoen aan de NEN2654.

Wij verzorgen voor u de vereiste maandelijkse en jaarlijkse controles om de nominale staat te waarborgen. Al onze brandbeveiligingsinstallaties voldoen aan de regelgeving van het NCP en de normen NEN 2535/NEN 2575. Mocht er bij controle blijken dat uw brandpreventie niet meer voldoet aan de huidige eisen, dan kunt u van ons een advies verwachten over welke maatregelen er genomen moeten worden.

Onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties

VDP Beveiligingstechnieken is al jaren een vertrouwd adres voor brandbeveiligingsinstallaties binnen uw bedrijf. Onze adviseurs denken met u mee over de beste oplossingen om uw bedrijf te beschermen tegen brand.

Samen met brandbeveiligingsinstallaties kunt u bij ons ook terecht voor ontruimingsinstallaties, want natuurlijk moet al het personeel tijdens een brand veilig naar buiten kunnen komen. Wij kunnen u brandbeveiligingsinstallaties op maat leveren en installeren. Onze servicemonteurs zorgen ervoor dat uw installatie altijd probleemloos functioneert. Hiervoor hebben wij speciale onderhoudscontracten op maat. We kunnen u dus volledig ontzorgen.

Wilt u meer informatie over onze brandbeveiligingsinstallaties. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

onderhoud brandbeveiligingsinstallaties

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER VDP