VDP Beveiligingstechnieken B.V.

Biezenstraat 75
6541 ZP Nijmegen
088-378 22 33

Algemeen: info@vdp-beveiliging.nl
Verkoop: verkoop@vdp-beveiliging.nl

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

 

Beveiliging huis

Beveiliging huis verbeteren?

Een onbeveiligd huis is een gemakkelijk doelwit voor brutale inbraken en overvallen.

Natuurlijk wilt u inbrekers buiten de deur houden. Maar wat kunt u het beste doen voor de beveiliging van uw huis? VDP Beveiligingstechnieken helpt u met het maken van de juiste keuze om uw woning te beschermen tegen inbraak en brand. Onze adviseurs bekijken en controleren uw woning en op basis van deze bevindingen maken ze samen met u een beveiligingsplan. Uiteraard zullen we u adviseren bij het kiezen uit onze eersteklas systemen voor de beveiliging van uw huis.

Wilt u ook graag een persoonlijk advies, neem direct contact op voor een vrijblijvende afspraak via e-mail verkoop@vdpweb.nl of telefoonnummer 024-3782233.

beveiliging huis

Huisbeveiliging voor een veilig gevoel

Heeft u veel waardevolle spullen in huis? Voorkom dat uw sieraden, meubels en elektronica mee worden genomen door wildvreemden. De beveiliging van uw huis zorgt er niet alleen voor dat uw spullen niet meegenomen worden, maar zorgt ook voor een veilig gevoel. Veel mensen slapen slecht na inbraak omdat ze bang zijn dat het nog een keer gaat gebeuren. Zorg daarom voor goede huisbeveiliging zodat indringers geen kans maken.

Daarnaast kunt u uw huis ook beveiligen tegen brand. Een woningbrand zorgt voor veel financiële en materiële schade. Brandbeveiligingsinstallaties zijn essentieel voor uw woning aangezien hierdoor veel schade voorkomen kan worden. Het kan ervoor zorgen dat een brand snel gesignaleerd en gelokaliseerd wordt zodat er vlug ingegrepen kan worden.

Preventieve en repressieve beveiliging

Voor de beveiliging van uw huis kunt u bij VDP terecht voor camerabewaking, inbraakalarmen en brandbeveiliging. Deze vormen van beveiliging werken niet alleen preventief, maar ook repressief. Wij willen graag dat u en uw huisgenoten ontspannen kunnen leven.

Elke woning is anders en daarom vraagt elke situatie een andere aanpak. We kijken naar uw wensen en uw woning om met het beste advies te komen.

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken uit onze beveiligingssystemen, worden deze geplaatst en verzorgd door vakkundige BORG gecertificeerde en erkende installateurs van VDP. Wanneer de beveiliging van uw huis helemaal op orde is, slaan inbrekers uw woning liever over.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER VDP